Çiftçiyi tarım fuarı heyecanı sardı

Tarım ve hayvancılık sektörünün bileşenleri, son trendleri takip edecekleri, yeni iş bağlantıları kuracakları SAGREX için şimdiden sabırsızlanıyor.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, “Çiftçimizin daha düşük maliyetle daha yüksek kalitede üretim yapabilmesi gerekir. Bunu yapabilmek gelişmiş ekipmanlarla sağlanabiliyor. Çiftçimizin doğru ekipmanı edinmesi açısından tarım fuarları farklı ürün ve hizmetlerin alternatifleriyle birlikte incelenebilmesi fırsatını sunuyor. SAGREX’i Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 2024 fuar takvimine aldırdık” dedi. 

Sektörün nabzı burada atacak

Başkan Aksoy, “Bölgemizin tarımsal açıdan önemini bilen potansiyel katılımcılarımız arasında adeta bir yarış var. Bunlar alanında sektöre yön veren kuruluşlar. Seçkin firmalardan oluşacak katılımcılarımız sektörel gelişim için kritik öneme sahip bir platformu oluşturacaklar. Sektörün nabzı 3 gün süreyle Salihli’de atacak. Birinci hedefimiz tüm ilçeleriyle Manisa ve Ege Bölgesi’nin çiftçilerini ilçemizde ağırlamak. Türkiye'nin dört bir yanındaki sektör profesyonellerini fuarda bir araya getirmek. Katma değeri yüksek, sürdürülebilir bir tarıma öncülük ederken fuarımızla ilçe ekonomisine de önemli katkılar sunacağız. Fuarın çalışanları, katılımcı ve ziyaretçilerimizin ihtiyaçları esnafımız tarafından karşılanacak” ifadelerini kullandı.