Bulancak’a Pazarsuyu Mahallesi'nden Can Suyu Geldi!

27 Haziran'da başlayan sondaj çalışmaları 16 Temmuz'da tamamlanırken, 42 metre derinlikte bulunan yeraltı suyu Bulancaklıların temel ihtiyacını karşılamak üzere kullanıma sunuldu.

Pazarsuyu Mahallesi Muhtarı İbrahim Keleş, çalışmaları ilk günden itibaren takip ederek ekiplerle koordineli bir şekilde yürüttü. Pazarsuyu Mahallesi Eski Camii İmamı Ferit Kirez'in duasıyla açılan su kuyusu, Bulancak'ın su ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlayacak.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Pazarsuyu Mahallesi'ne yeni bir su kuyusu kazandırarak mahalle sakinlerinin temiz ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede Bulancak'ın su kaynaklarını da çeşitlendirmiş oluyoruz. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Pazarsuyu Mahallemizde ikinci bir su kuyusu açmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz."

Yeni su kuyusu, Bulancak'ın gelişmekte olan yeni mahallelerine can suyu olacak. Bu sayede mahalle sakinleri, temel ihtiyaçları olan suya kolayca erişebilecek.