Alfasolar Yönetim Kurulu Başkanı Karabaş, eğitime desteğe devam ediyor

Bulancak'ta eğitim hayatını sürdüren Giresun Üniversitesi'ne bağlı Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun önemli bağışçılarından biri olan Karabaş, teknik nedenlerle yer değiştiren ve eski Kadınlar Pazarı olarak bilinen Bulancak Kültür Merkezi'nde yeni bir okul binası inceledi.

Başkan Sıbıç, merhum ağabeyi Kadir Karabaş’ın kardeşi Veysel Karabaş'a yeni okul hakkında detaylı bilgi verirken, okulun isminin değişmeyeceğini ve en kısa sürede eğitim hayatına başlayacağını ifade etti.

Yapılan incelemede, Bulancak'a katkı sağlamak adına elinden geleni yapacağını belirten Veysel Karabaş, il dışında bulunan Bulancaklı hemşehrilerimizin de Bulancak'a faydalı işler yapması için öncülük edeceğini dile getirdi.

Gerçekleşen buluşma, Bulancak'taki eğitim alanlarına yapılan desteklerin önemini vurgularken, bölgeye katkı sağlayacak yeni projelerin de kapısını aralamış oldu.
İncelemeye Bulancak Belediye Başkan Yardımcıların İdris Çiçek ve Reşat Nuri Özdemir ile Özel Kalem Müdürü Ertuğrul Yıldız'da eşlik etti.