Giresun CHP Milletvekili Gezmiş, "Atamızın Eserlerini Yaşatacağız"

 Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Gezmiş, konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni sonsuza dek yaşatacaklarını vurguladı.

"Atamızın İzindeyiz"

CHP'nin 101. yıl dönümünde konuşan Elvan Işık Gezmiş, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan partilerinin, ülkenin bağımsızlık mücadelesinde ve Cumhuriyet'in kuruluşunda önemli rol oynadığını belirtti. Gezmiş, "Atamızın iki büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni sonsuza dek yaşatacağız" dedi.

"Halkın İktidarını Kurma Yolunda İlerliyoruz"

Gezmiş, yerel seçimlerde elde edilen başarıya değinerek, "Halkın iradesiyle Türkiye'nin birinci partisi olarak ülkemizi refaha kavuşturacağız. Memleketin üzerinde bir karabasan gibi çöken AKP iktidarının bıraktığı enkazı el birliğiyle kaldıracağız" diye konuştu. Halkın iktidarını kurma yolunda çalışmalarının kararlılıkla süreceğini belirtti.

"101. Yılımız Kutlu Olsun"

Atatürk'ün "Benim iki büyük eserim vardır: biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi" sözlerini hatırlatan Gezmiş, CHP'nin Türkiye'nin onurlu geçmişi ve aydınlık geleceği olduğunu söyledi. Tören, Atatürk'ün manevi mirasına sahip çıkma sözü ile sona erdi.