Gastronomi alanında eğitim aldı şimdi İtalya yolcusu
Merkezde gerçekleştirilen kurs ve atölyelere katılan Gürol Erdoğan önce eşiyle birlikte kendi işletmesini açtı, ardından Avrupa’nın sayılı mutfak okullarından birinden hem kabul hem de burs kazandı” dedi.
Mutfağa olan ilgisi nedeniyle Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’ndeki eğitimlerin neredeyse tümüne katılan Gürol Erdoğan, sıfırdan başladığı gastronomi yolculuğunu önemli başarılar ile taçlandırdı. Merkezde aldığı eğitimler sonrası kendi işletmesini kuran Erdoğan, Avrupa’nın en prestijli mutfak okullarından biri olan İtalya’daki ALMA-Scuola Internazionale di Cucina’dan hem kabul hem de yüzde 25 burs kazandı. Vize işlemlerini de tamamlayarak İtalya yolcusu olan Erdoğan, bir yıl boyunca teorik ve pratik dersler alacak, ardından stajını da İtalya’da yapacak.
Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde eğitim alan bir kursiyerimizin İtalya’daki bir mutfak okuluna kabul edilmesi ve burs kazanması, tüm ekibimiz adına büyük bir gurur kaynağı oldu. Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi yalnızca bir eğitim alanı değil, aynı zamanda insanlara yeni ufuklar açan bir fırsat kapısı” diye konuştu.
Bu merkez hayatımı değiştirdi
Gürol Erdoğan;“İtalyan mutfağı reçetelerini bizzat yerinde öğrenebilmek için orada eğitim almak istedim. Eğitim sürecinin ardından İtalyan mutfağını İzmir’de temsil etmek istiyorum. Bu merkez benim hayatımı değiştirdi” dedi.