A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Kördüğüm çözülüyor

Kördüğüm çözülüyor

Bu kapsamda seçime girecek partiler 11 Nisan'da kesin milletvekili listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na verilecekler. AK Parti ve CHP'de milletvekiliği sıralaması için hummalı bir çalışma sürerken Giresun  aday adayları da genel merkezlerin önü-ne çadır açtı adeta.

     AK Parti'de ilk iki sırada Nurettin Canikli ve Hasan Aydın yer alacağı beklenirken 3. belirsizliğini korurken 4. sırada ise Dr. Ayşe Melikoğlu veya Şengül Şahin'in yer alacağı değerlendiriliyor.

     CHP'de ise  ilk iki sıranın Aykut Gezmiş ve Bülent Bektaşoğlu şeklinde sıralanması büyük bir olasılık olarak görülüyor. Güvenilir CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, referandumda gece gündüz çalışan, il il dolaşarak meydanlarda halktan 'hayır' oyu isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun'da kendi temposuna ayak uyduracak isimlerle vatandaşın huzuruna çıkması bekleniyor. Aksi durumun Kılıçdaroğlu'nun kendisini inkar etmek olacağını kaydeden siyasi çevreler, bunun mümkün olmayacağını söylediler.Bu çerçevede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Giresun'dan Aykut Gezmiş 'i  1. sıraya koymasına kesin gözüyle bakılıyor.Siyasi çevreler Bülent Bektaşoğlu'nun 2.Selahattin Karaahmetoğlu'nun 3. ve  4. sıraların da belirsizliğini koruduğunu savundular.