A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

AKP'ye muhtar darbesi

AKP'ye muhtar darbesi

*Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen seçimlerinde AKP tam bir şok yaşadı.  60 köy muhtarının yanı sıra  4 il genel meclisi üyesi ve Bulancak Kaymakamı Ayhan Durmuş’un oy kullandığı seçimlerde CHP Grup Başkan Vekili ve İl Genel Meclisi üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, seçimleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı.Seçimlerde partinin aldığı karar gereği AKP İl Genel Meclis üyelerinden Abdüsselam Çağrıcı ve  Recep Hıdır ikilisine tepki koyan muhtarlar, Hıdır’ı çizdi. Muhtarlar  Çağrıcı’a 47 oy, Ömer Mustafa Yılmaz’a ise  25 oy vererek encümen üyeliğine seçti.

 

Bulancak 75. yıl Halk kütüphane salonunda gerçekleşen seçime Bulancak Kaymakamı ve Birlik Başkanı Ayhan Durmuş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Adil Bilgiç, Birlik Müdürü Necati Apaydın, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Mustafa Yılmaz, Cumhur Karahasan, Recep Hıdır, Abdüsselam Çağrıcı ve köy muhtarları katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir konuşma yapan Birlik başkanı ve Bulancak Kaymakamı Durmuş, “Hizmet kalitemizin artması için devlet-halk işbirliği içinde KÖYDES çalışmalarımız son hız devam ediyor. Görev yapmış arkadaşlara teşekkür ederken seçilecek arkadaşları da tebrik ediyorum” dedi.

                   CHP’li YILMAZ’IN BÜYÜK BAŞARISI

Gündem maddelerinin okunmasının ardından yeni encümen üyeleri seçimi yapıldı.

Gizli oylama ile yapılan seçimlerde; İl Genel Meclis üyelerinden Abdüsselam Çağrıcı 47 oy, Ömer Mustafa Yılmaz  25 oy, Recep Hıdır 17 oy, Cumhur Karahasan 17 oy alırken, en yüksek oyu alan Abdüsselam Çağrıcı ve Ömer Mustafa Yılmaz, İl Genel Meclisi kontenjanından Asil Birlik Encümen Üyeliğine, Recep Hıdır ile Cumhur Karahasan’ın yedek Birlik Encümen üyeliğine seçildi. Köy muhtarlarından Alibey Köyü Muhtarı Dursun Ali Duman 27 oy, Yeşiltepe Köyü Muhtarı Şükrü Özdemir 18 oy, Eriklik Köyü Muhtarı Servet Aslan 18 oy, Tepecik Köyü Muhtarı Kazım Yakar 16 oy, Duttepe Köyü Muhtarı Ömer Çalış 11 oy ve Yeşilhisar Köyü Muhtarı İbrahim Yılmaz’ın 11 oy aldığı seçimde, en yüksek oyu alan Alibey Köyü Muhtarı Dursun Ali Duman ile oyları eşit olan ve divan başkanlığınca yapılan kura çekimi sonucunda kazanan Yeşiltepe Köyü Muhtarı Şükrü Özdemir, Köy Muhtarları kontenjanından Asil Birlik Encümen Üyeliğine, Eriklik Köyü Muhtarı Servet Aslan ile Tepecik Köyü Muhtarı Kazım Yakar yedek Birlik Encümen üyeliğine seçildi.

               

.