Kuru fasulye artık tescilli
Kılıç, "10 yıldan bu yana bu işi yapıyorum. Artık burayı Türkiye tanıyor” dedi. Kuru fasulyeyi kendine özgü bir pişirme yöntemi ile hazırladığını anlatan Kılıç, “Kuru fasulyeyi güveç tenceresinde özel bir tarif ve pişirme yöntemiyle hazırlıyorum. Buraya önce Giresun çevre il ve ilçelerden müşterilerim geliyordu. Şimdi Türkiye'nin dört bir yanından gelmeye başladılar. Güveçte kuru fasulye Türk Patent Enstitüsü başvurumuz üzerine ‘Kuru Fasulye’yi tescil ettirerek koruma altına almayı başardık. Giresun Valisi tarafından geçtiğimiz aylarda sağlıklı, hijyenik ve güvenilir 7 işletmeden biri olmamız nedeniyle teşekkür belgesi aldık. Böylece yöresel yemeklerden biri olan kuru fasulye tescillendi. Belkide Giresun'da bir ilki istanbul escort bayan gerçekleştiriyorum. Çocuklarınızla birlikte rahatlıkla gelebileceğiniz, çok lezzetli ve zengin menüleriyle fiyatta uygunluk yanında servisin çok hızlı ve son derece güler yüzlü ve profesyonel olması sizi daha da mutlu edecektir" dedi.