A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

HESAPTA BU YOKTU...

HESAPTA BU YOKTU...

Bu kez köşe yazımda Giresun Süper Amatör'de mücadele eden Bulancak İhsaniyespor'dan söz etmek istiyorum.

Görele'ye İhsaniye Gençlikspor'un Başkanı Vedat Demirel ve kardeşi Telat Demirel ile beraber gittik. Puan için gittik ama puansız döndük. Takım ligde ilk yenilgisini aldı. Bundan önceki  maçlarında oynadığı futbol ve topladığı puanlarla zirveyi zorlayan İhsaniye Gençlikspor, Görelespor karşısında beklenenden çok uzak görüntü içindeydi. İsmine ve puan sıralamasındaki yerine yakışmayan bir futbol oynadı. Ne hücum organizasyonu ne de bir kolektif savunma şekilleri vardı. Bloklar arası organizasyon ve oyun üzerindeki genel koordinasyonu bir türlü sağlayamadılar. Bu da rakibin zaman, zaman oyundaki üstünlüğünü oluşturdu.

Özellikle ilk yarıda pas yapma ve organize ataklar içinde görünen yeşilbeyazlılar, İhsaniyespor'unda güçsüz kaldığı zaman dilimi içerisinde golünü de bu zaman dilimi içerisinde kaydetti.

Oyunun sonlarına doğru İhsaniye Gençlikspor yüklü pozisyonlar buldular. Orta alanda son derece bozuk görülen kilit adamı Özay ve Ali son derece düşük bir pas yüzdesiyle oynadılar.

Bu uzun maratonda puan kaybı normal sayılabilir ancak oynanan futbolun kalitesi gelecek için hedefe ulaşma adına kafalarda birtakım soru işaretleri bıraktı.