"CİNAĞA'NIN YERİ"NE MUTLAKA UĞRAYIN!

...‘Cinağa’nın Yeri’ olarak tanınan ve işletmeciliğini Mustafa Kılıç ve eşinin yaptığı restaurant tescilli kuru fasulyesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 1999 yılından beri faaliyette olan ve gitgide yayılan ününe paralel olarak müşteri sayısı da artan ‘Cinağa’nın Yeri’ni resimli tabelası sayesinde yoldan geçenler kolayca buluyor. Tabelada ana ürün olan güveçte kuru fasulye resmi mevcut. Menüsünde ise ızgara köfte, ısırgan yemeği, pirzola, sac kavurma ve yöresel yemekler var. İç mekanı mükemmel, oldukça yeni, temiz ve rahat. Ailelerin rahatlıkla gidebileceği cennet gibi bir mekan. Giresun Valisi tarafından temizlik yönünden ödül verilmiş 7 işletmeden biri. Yıldız Haber Ailesi olarak bizi ağırlayan Kılıç, gazetemize unutamayacağımız bir akşam yaşattı. Şimdi de sizlere mükemmel kuru fasulyesi ve menüsüyle bizleri karşılayan Cinağa’nın meşhur tescilli kuru fasulyesinden ve müthiş menüsünden bahsedelim : “Tescilli kuru fasulye güveçte hazır olduğu için 1 dakikada masada. Karadeniz’in doğu tarafında sıkça rastladığımız Gümüşhane fasulyesi. Orijinal reçeteye uygun şekilde bol tereyağlı, etli ve kıvamlı. Fasulye, cinsi itibarıyla zaten çok tatlı, güvecin kattığı lezzeti de eklersek harika bir yemek masada. Izgara köfteler ise klasik Akçaabat köfte, bol sarımsaklı ve hatırı sayılır ölçüde yağlı. İyi pişmiş ve lezzetli. Ancak hiç beklemediğimiz bir pilavla karşı karşıyayız. Tereyağlı pilav hepsinden daha lezzetli” Evet sevgili okuyucular Yıldız Haber olarak bizden size bir tavsiye. ‘Cinağa’nın Yeri’ne mutlaka uğrayın… İşletmeci Kılıç, “Yıldız Haber Gazetesi olarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ekibimizin yaratıcılığı, lezzetini tabağa yansıtması ve mesleklerine sadakati beni mutlu ediyor. Başarı insanların içinden gelmeli, ödüller bizim için teşvik kaynağı, bizim tabağımızda mutluluğun, özverinin, el emeğinin ve görselliğin sevgisiyle lezzette buluşması var” dedi.