A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Karadeniz'in patlaması rekora engel oldu

Karadeniz'in patlaması rekora engel oldu

 

...Trabzon-Samsun arasındaki 320 kilometrelik mesafeyi 5 günde yüzerek dünyanın en uzun mesafe yüzme rekorunu kırmayı hedefleyen milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, ikinci etap sonunda rekor denemesinden vazgeçti. İkinci etabı tamamladığı Giresun'da Giresun Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Heves Bozbağ’ın konuğu olan Sunaçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'un Keşap ilçesi Uzuncakum mevkisinde kendisini takip eden tekne ile irtibatının kesildiğini belirterek, “Sahile çıkmak zorunda kaldım. Daha sonra tekne gelip beni aldı. Bu şoku atlatırken 2-3 saat sonra deniz patladı ve benimle birlikte yüzen Ukraynalı milli yüzücü Karol Vilademir suda kayboldu. O da akıntıya kapılıp açılmış. Giresun Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan destek istedik. Onlar duruma müdahale etti ve 5 saatlik bir arama sonrasında umudumuzu kestiğimiz anda kendisine ulaştık” dedi.
Yaşadığı bu olayların enerjisini moral olarak kendisini bitirdiğini kaydeden Sunaçoğlu, “Kötü bir gün yaşadık. Bu da herkeste moral bozukluğuna yol açtı. Bazı ufak kazalar da atlattığımız için hepsi üst üste gelince Karadeniz'de bu rekoru erteliyoruz. Ama söz verdiğimiz tarihte Samsun'a çıkacağız. Periyodik olarak deniz şartlarına göre yüzmeye devam edeceğim” diye konuştu.
Kaybolduğu belirtilen yüzücü Karol Vilademir de dalgalar yükselince Sunaçoğlu ile birbirlerini göremediklerini, ardından tatsız olaylar yaşandığını ifade etti.

Öte yandan Alper Sunaçoglu ile suya giren Ukraynalı engelli yüzücü Olga Pasalok'un 38 kilometre yüzerek bu alanda dünya rekoru kırdığı ve bu rekor sayesinde ülkesinde bir ev ile araba kazandığı öğrenildi.