A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

SORUN KISMEN DE OLSA ÇÖZÜLDÜ

SORUN KISMEN DE OLSA ÇÖZÜLDÜ

... Giresun Üniversitesi eski Rektörlük binasında önemli açıklamalarda bulundu. Atandığı 28 Mart’tan itibaren yaptıkları faaliyetleri anlatmak amacıyla bir toplantı düzenleyen Attar, “Tıp Fakülteleri üniversitelerin bulunduğu illerin gurur kaynağı, üniversitelerin prestijidir. Üniversiteler bu fakülte varsa, faaliyetini sürdürüyorsa üniversitedirler” dedi.

YÖK’ün kriter eksikliklerini giderinceye kadar öğrencilerin bu öğretim yılında da Giresun'da eğitim görmelerine onay vermediğini belirten Attar, “Akademik kadro, yerleşkesi üzerinde dekanlık binası, tabelası olan hastane binası ve öğrencileriyle birlikte Tıp Fakültesi’ni yapılandırarak kurumsal hale gelmesini sağlamaktır. Tıp Fakültesi öğrencilerimizin 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Giresun'da eğitim görmelerini sağlamak amacıyla bir dizi faaliyet gerçekleştirdik. Tıp Fakültesi dekanlık binamız, morfoloji binası olarak hizmet vermesi amacıyla, bakım onarım ihalesine çıkarıldı. YÖK tarafından üniversitemize gönderilen bir heyet Tıp Fakültemizde incelemeler yaptı. Olumlu görüşlerle ilimizden ayrıldılar. Fakat yoğun çabalarımıza rağmen YÖK, kriter eksikliklerimizi giderinceye kadar tıp fakültesi öğrencilerimizin bu öğretim yılında da Giresun'da eğitim görmelerine onay vermedi” dedi.

Kriterde ki eksikliklerinin ise 2 tane öğretim görevlisi eksikliğini olduğunu dile getiren Attar, “Atandığımda fakültemize bağlı 1 öğretim üyesi bulunuyordu. Biz bunu 5’e çıkardık” diye konuştu.

Öte yandan Giresun Üniversitesi'ne arsa bağışı yapacağını açıklayan iş adamı Öner Hekim'in bu açıklamasının Giresun’da heyecan yarattığı ve taraflarından takdirle karşılandığını ifade eden Rektör Attar, “Kendisiyle ön görüşmeler yapılarak, karşılıklı talepler iletilmiş, bunlar üzerinde bir çalışma başlatılmıştır.”

Toplantının ardından Attar, 19 Mayıs’ı ve 4000 yıl geçmişe sahip miteolojik Mayıs Yedisi şenliklerini de kutladı.