A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

AK Parti destekledi, CHP desteklemedi

AK Parti destekledi, CHP desteklemedi

...yer tahsis talebi için AK Parti İl Başkanı ve Giresun Belediye Meclis Üyesi Sabri Öztürk, “AK Parti Meclis Grubu'nun desteğine rağmen, CHP'li üyelerce uygun görülmeyince geri çevrildi” dedi.

Giresun Belediye Başkanvekili Ahmet Yusufağaoğlu'nun başkanlık ettiği meclis toplantısında, üniversitenin anıtsal kapı için yer talebinin üyelerin oylarına sunulduğunu kaydeden Öztürk, “Daha önce imar komisyonunda görüşülerek uygun görülmeyen talebe CHP'li üyeler de bu yönde destek verdiler. Giresun Üniversitesi kentin en önemli markasıdır. Bu kapı, Giresun Üniversitesi'nin marka değerini daha da yükseltmesi açısından son derece önemli. İmar Komisyonu talebi uygun bulmamış olabilir. Ama karar yeniden gözden geçirilebilir. Yeniden ele alınabilir. Bu nedenle üniversitenin talebini geri çevirmemek gerekli. AK Parti Grubu olarak da kararın kabulünü talep ediyoruz” dedi.

Giresun Belediye Başkanvekili Ahmet Yusufağaoğlu ise yaptığı açıklamada, talebin uygun bulunmamasının doğru olduğunu söyledi. Yusufağaoğlu, üniversiteye daha önce verildiği gibi söz konusu bölgeye geçici kapı yapımı için izin verildiğini, halen bu iznin yürürlülükte olduğunu aktardı. Yusufağaoğlu tarafından oylamaya sunulan talep, AK Parti'li üyelerin destekleri ve bu yöndeki çağrılarına rağmen, CHP'li üyelerin karşı çıkmasıyla kabul görmedi.