A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Giresun halkına kimse yamyam diyemez

Giresun halkına kimse yamyam diyemez

...CHP İl Başkanı ve Meclis Grup Başkanı Eşref Karaibrahim, Meclis grup Başkan vekili Hayati Tökez ve Meclis üyesi Burak Bektaşoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Toplantının İlk konuşmasını yapan Karaibrahim, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin geçtiğimiz günlerde haddini aşan lüzumsuz ve seviyesiz bir açıklama yaptığı belirterek, “Sayın Tanrıverdi belediyeden hizmet alanları ve festival düzenleyenleri yamyam olarak değerlendiriyor. Bu yapmış olduğumuz festival aynı zamanda bizim geleneğimizdir. Bu festivallere katılanlara, bu festivalle ilgili çalışanlara yamyam diyor. Yani halkımıza yamyam diyor. Giresun halkına kimse yamyam diyemez. Ben burada bir tek kişiyi eleştiriyorum oda AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk. Birde kendisi belediye meclis üyesi ve bu belediyeyi temsil ediyor. Giresun halkını temsil için oy aldı ve Giresun halkına yamyam demesini içine sindiriyor. Bu konuda da Öztürk’ten açıklama yapmasını bekliyorum" dedi.
Karaibrahim’den sonra konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin, Giresun halkını "Yamyam" olarak nitelendirdiğini belirterek, kendisine tepki gösterdi. Aksu,"Giresun halkına kimsenin 'Yamyam' demeye hakkı yoktur. Halkımızdan özür dilemelerini bekliyoruz. Giresun halkına yamyam demeye kimsenin hakkı yok. Eğer yamyam arayanlar varsa, önce aynaya bakacaklar. Biz Giresun insanına hizmet yapıyoruz. Çünkü Giresun ve Giresun halkını seviyoruz. Biz de bu doğrultuda çalışıyoruz. Bizi eleştirebilirsiniz. Ama halkın gösterdiği tercihine saygı gösterilmeli” diye konuştu.

 

Aksu, 2014 yılında Mahalli İdareler Seçimleri'nin yapılacağını hatırlatarak, “Halkımız 2014 seçimlerinde bizim ne kadar başarılı olduğumuzu, ne kadar başarısız olduğumuzu değerlendirecek. Tercihini yapacak. Takdir halkımızındır. Hesap vereceğimiz merci de halkımızdır” dedi.