A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

TGF'de seçim heyecanı

TGF'de seçim heyecanı

İddialı aday Nuri Kolaylı, Giresunlu delegelerden destek istedi.  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı, 23 Eylül Pazar günü, Ankara Gür Kent Hotel'de gerçekleştirilecek. Toplantıda, federasyona bağlı dernekleri temsil eden delegeler, yeni yönetim kurulu üyelerini seçmek için oy kullanacaklar. Genel kurulda ayrıca tüzük değişikliğine ilişkin madde de oylanacak.

Ankara’da Giresun Gazeteciler Derneği’ni, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda üyeler tarafından seçilen Başkan Bekir Bayram, yönetim kurulu üyeleri Namık Baltaoğlu, İsmet Küçükbayrak ve dernek üyesi Ufuk Kekül temsil edecek.

Federasyon seçimlerinde mevcut genel başkan Atilla Sertel ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı aday olarak yarışacaklar. Geçtiğimiz günlerde Giresun’a gelen Kolaylı, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram’dan destek istedi. Çok sayıda delegenin desteğini aldığını söyleyen Nuri Kolaylı, gazetecilik mesleğinin daha saygın bir konuma ulaşması için çaba harcayacağını, yerel basının sorunlarının çözümü için ciddi ve önemli projeleri olduğunu söyledi.