A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Meclise AKSA damga vurdu!

Meclise AKSA damga vurdu!

...çözüm merkezi olan AK Parti Danışma Meclisi’nde bile AKSA konuşuldu.

 AK Parti Giresun İl Teşkilatı, 2013 yılını ilk İl Danışma Meclisi Toplantısını bir düğün salonunda gerçekleştirdi.

Danışma Meclisi’nde konuşan Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, 2012 yılında AK Parti iktidarının 10. yıl dönümünü kutladıklarını söyledi. Öztürk, “Gerçekten milletin partisi olan AK Parti, bu 10 yıllık süreç içerisinde inanılmaz işler yaptı. Büyük hizmetlere imza attı. Ülkenin 10 yıllık sorunlarına bu 10 yıllık süreç içerisinde el atıldı. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sosyal yardımlaşmada, turizmde ve diğer alanlarda ülkenin ve milletin tüm sorunlarıyla yakinen ilgilendi, çok önemli hizmetler üretildi. Dünyanın en büyük ekonomileri arasına girdik. İyi ki bir hükümetimiz var, iyi ki böyle bir başbakanımız var. AK Parti iktidarı Türkiye'yi 10 yıl içerisinde olumlu yönde değişim ve dönüşümün üssü yaptı. Ülkede milletle devletin kenetlendiği en iyi iktidar örneğini sergileniyor. AK Parti değişim ve dönüşümün öncüsü olarak sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada yeni yüzyılın en önemli umut olmuştur. Bugün bu hükümetle övünmek gerekir. Bugün Sayın Başbakanımız Afrika’ya gidip, burada insanlar tarafından coşkuyla ve sevinçle karşılanıyor. Sayın Başbakanımız oralara kanlı elmaslar için değil, Afrika halklarının sorunlarının çözümü, onlara yardım eli götürmek için gidiyor. İşte farkımız bu. Dünyaya insanlığın merhametini götürüyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ise, elektrik dağıtım işini yürüten firmanın halkı mağdur ettiğini öne sürdü. Geldi, firmaya gerekli yaptırımların uygulanması için girişimlerde bulunduklarını söyleyerek, “Birçok ilçemizden ve köylerimizden vatandaşlarımız bize ulaşıyor. Elektrik sorunlarını ileten vatandaşlarımız 'bizi mahvetti' diye firmadan yana şikayetlerini aktarıyorlar. Biz bu arkadaşlarımıza birçok kez sorunları ilettik. Ancak bugüne kadar ciddi bir gelişme olmadı. Vatandaşın memnuniyetini artıracaksınız, sonra biz gereken desteği vermeye hazırız. Ama öncelikle Giresun halkı hizmetlerinizden memnun olacak. Ondan sonra biz gereken desteği vereceğiz. Biz elbette ki şikayet değil, çözme makamındayız. Bununla ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Bu arkadaşlarımıza yönelik yaptırımlarımız olacak. Elektriğini ödemeyen vatandaşa nasıl gecikme cezası uygulanıyorsa, aynı şekilde elektriği vatandaşa geç verene de ceza kesilecek. Bununla ilgili düzenlemede sona gelindi. Bu uygulamayı göreceksiniz. Yine Sayın Başbakanımız, Sayın Enerji Bakanımız Taner Yıldız’a, 'Bunların sözleşmesinin feshini gündeminize alın dedi ve bu çalışmaların düzeltilmesi için talimat verdi. Yani bu arkadaşlar yakından takip ediliyor” diye konuştu.

Danışma Meclisi toplantısına Milletvekili Geldi’nin yanı sıra AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksü, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, diğer ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldı.