A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Hedefimiz Giresun Belediyesi

Hedefimiz Giresun Belediyesi

Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Mersin Milletvekili Dr. Ali Özbey, Sağlık eski Bakanı ve MYK Üyesi Opr. Dr. Osman Durmuş ile MYK üyesi İsmail Bozalioğlu ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Emin Yurdakul katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, Ocak ayında 2014 Mahalli İdareler seçimlerinin startını verdiklerini belirterek, "Bizler ilimizde o tarihten itibaren aktif ve hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına devam etmekteyiz. Bu çalışmaların ilk ayağı olan aday tespit çalışmalarımız birçok ilçemizde sonuçlanmış, bir kısım ilçemizde de devam etmekte olup, en kısa sürede sonuçlandırılacaktır" dedi.

Erzurum konuşmasında şunlara yer verdi; "Çalışmalarımız esnasında gördüğümüz tablolar aldığımız geri dönüşler partimiz ve ülkemiz adına umut vericidir. Giresun genelinde şu an MHP en iddialı parti haline gelmiştir. Gerek aday tespit çalışmalarında, gerekse siyasi çalışmalarda ortaya koyduğumuz titizlik başarılı sonuçlar vermektedir. Ve iddia ediyorum ki, 2014 mahalli seçimlerinin en başarılı partisi MHP olacaktır. İlçelerimizin nerede ise tamamına yakınında iddialı olmakla beraber, Giresun Merkez ilçede de Allah'ın izniyle seçimi kazanacağız... Yeterki, bir birimize inanalım, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Biz Giresun il merkezinde seçimi kazanırsak değil, kaybedersek şaşırın. Hedefimiz Giresun Belediyesi... Gözümüzü oraya diktik. Bu Amaçla, siz teşkilat mensuplarından, ülkücü hareket ve MHP'ye gönül ve emek vermiş tüm partililerden tek ricam, bizlere, partimize, arkadaşlarımıza inanmanız, destek vermeniz, birliğimizi ve beraberliğimizi korumanızdır.

Ülkücü hareket inandığı zaman neler yapabileceğini tüm dünyaya ispatlamış bir harekettir.

Artık bu ülkenin AKP iktidarından acilen kurtulması gerekmektedir. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, 'Türkiye'nin sorunlar yumağından kurtulması için tek çare kalmıştır, o da Milliyetçi Hareket iktidarıdır” dedi.