A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Polonya'da madalya için kulaç atacak

Polonya'da madalya için kulaç atacak

...gelecek hafta Polonya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler Paletli Yüzme Şampiyonası’na hazırlanıyorlar. Polonya’da 8-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Gençler Paletli Yüzme Şampiyonası’nın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Türkiye Paletli Yüzme Gençler Milli Takımı sporcuları, madalyalar için Londra’da kulaç atacaklar.
Genç Milli Takımlar Yüzme Antrenörü Cüneyt Şipal, 12 sporcu ile Londra’ya gideceklerini belirtirken, hedeflerinin finalde yüzerek madalyalar almak olduğunu söyledi

Şampiyonanın hazırlıklarını antrenörü Cüneyt Şipal ile birlikte Ordu'da sürdüren, Fenerbahçe yüzme okullarında eğitim alan Ordu Su Sporları Kulübü sporcusu Muhammet Sina Ertekin hedefinin madalya olduğunu belirterek, “İki ay önce Ordu’da yapılan Türkiye Gençler Şampiyonası’nda 200 metrede birinci oldum. Gaziantep, İstanbul illeri dışında Karadenizli olarak altın madalya alan tek sporcuyum. Buradaki organizasyonun ardından Bursa ilinde düzenlenen seçmelerde milli takıma girdim. 9 Temmuz’da Avrupa Gençler Şampiyonası var. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu gurur ve heyecan verici bir şey. Amacım Gençlerde final yüzmek. Madalyada alırsam mutlu olacağım” diye konuştu.