A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

AK Parti, resmi adaylarını açıkladı

AK Parti, resmi adaylarını açıkladı

Uzun bir bekleyişin ardından AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Bulancak’ta mevcut belediye Başkanı Kadir Aydın, Görele’de de mevcut başkan Ertuğrul Melikoğlu yeniden aday gösterilmedi.

Keşap'ta eski başkan Mehmet Emür aday gösterilirken, Alucra'da milletvekili Nurettin Canikli'nin kardeşi Durmuş Canikli ise parti tüzüğüne takıldı. Piraziz'de de mevcut Başkan Cafer Mavi aday yapılmazken, eski BBP'li eczacı Hayri Özdemir aday gösterildi.

‘Hepsi adaylığa layık olan isimler’

Belediye Başkan adaylarını değerlendiren AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, “Bütün aday adaylarımız hepsi bir birinden değerli isimlerdir. Hepsi de adaylığa layık olan isimlerdir. Ancak aday adayları arasından birisi aday olacaktı. Bunlar içerisinde aday olamayan belediye başkanlarımızda var. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki hiçbir şeyin sonu değildir. Ben milletvekili oldum. İkinci dönem aday olmadım. Bugün ise il başkanı oldum. Dolayısıyla bütün adaylarımızı kutluyorum. Aday belirlemede kamuoyu anketleri önemli bir kriter olmuştur. Bunun yanı sıra elbette ilçe, il teşkilatlarının yanı sıra milletvekili görüşleri yer almıştır. Fakat en önemli unsur kamuoyu anketleridir. Bu doğrultuda bazı ilçelerde defalarca kamuoyu anketleri yapılmıştır. Bütün adaylarımızı kutluyorum. Yeniden aday olamayan belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz ve bilmelerini istiyoruz ki hiç bir şeyin sonu değildir” dedi.

İŞTE AK PARTİ’NİN YENİ ADAYLARI:

Espiye: Mustafa Karadere, Keşap: Mehmet Emür, Görele: Tolga Erener, Bulancak: Recep Yakar, Şebinkarahisar: Şahin Yılancı, Tirebolu: Abdullah Karapıçak, Eynesil: Çoşkun Somuncuoğlu, Dereli: Kazım Zeki Şenlikoğlu, Alucra: Asım Kaymakçı, Yağlıdere: Abdurrahman Kırhasanoğlu, Çanakcı: Tuncay Kasım, Çamoluk: Savaş Akarçeşme, Piraziz: Hayri Özdemir, Doğankent: Nurettin Günay ve Güce: Aytekin Geçgel.