NEDEN OLMASIN?

Giresunsporumuzdan söz ediyoruz. Takımın başına Mehmet Birinci getirildikten sonra takım hep kazanmasını bildi. Oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlikle birlikte 19 puan topladı.

Kalan 14 maç öncesi 5. sırada bulunan Giresunspor'un puanı 33, lider Hatayspor'un puanı ise 43.Arada 10 puan fark var ama daha oynanacakta 14 maç var? Bu uzun maratonda lig ne getirir, ne götürür kestirmek zor. Ama şu bir gerçek Giresunspor yükselişte.

İşte FB örneği.  2 hafta önce 10 puan önde iken havalara giren teknik direktör ve oyuncular üst üste kaybedilen 2 maç sonrası aradaki fark 4'e indi. Nerdeyse şampiyonluuklarını ilan edeceklerdi. Onun için Giresunspor için 14 maç öncesi şampiyonluktan söz etmek haksızlık olmaz herhalde.

Sahaya yayıldıklarında hırslı oynama sevdaları var. Kazanma duyguları yüksek. İsabetli düz pasları, güvenli oyun anlayışları bize gelecek için umut veriyor.

Teknik Direktör Mehmet Birinci 90 dakika boyunca saha kenarında bir basket koşu gibi bir oraya bir buraya koşuyor. Yerinde durduğuna hiç şahit oldunuz mu?

 Geride kalan 14 maçın 7'si iç sahada,7'si dış sahada oynanacak. İç sahada bizim rakiplerimiz Göztepe ve YeniMalatyaspor ile oynayacağız. Son maçımız Hatay'da. Bu maçımızda final maçı olabilir. Lider Hatayspor bize göre avantajlı değil. Çünkü 6 maç içerde oynarlarken, 8 maç dışarıda oynayacaklar. Birde son maçı bizimle oynuyorlar ki maçlarının zorluk derecesi yüksek.   Keşke transfer yasağımız kalkmış olsaydı, başkan bu konuda elinden geleni yaptı ama sonuç alamadı. Buna rağmen elde var olan kadro ile galibiyet serisini sürdüren takımımızın oyuncularını, teknik direktörünü ve yöneticilerini kutlamak gerek.   Bu takım bu sezon sonu amacına ulaşmasa bile alkışlanmayı şimdiden hak etti bile...