A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Peygamber sevgisi salona sığmadı

Peygamber sevgisi salona sığmadı

Programa Giresun Valisi Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Müftüsü Muhittin Oral, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, Orman Genel Müdürü Ali Kaya, İlçe Müftüleri Belediye Başkanları ve birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Programda sunuculuğu Din Hizmetleri şube Müdürü Ali Kılıçaslan yaptı. Tasavvuf Musikisi Korosu'nun ilahileri ve İstiklal marşının okunmasının ardından program Hatun Camiinde geçici görevli Yunus Emre Kelleci’nin okuduğu kur’an tilaveti ile başladı.

Kısa bir açılış konuşması yapan İl Müftüsü Muhittin Oral, “Bu seneki kutlu doğum haftasının ana teması ‘din ve samimiyettir’. Biz Samimiyetle Peygamberimizi yad ederek kazananlardan olmalıyız.  Rabbimiz ona karşı samimi olmamızı istiyor. Sevgili peygamberimiz samimiyetiyle 23 yılda Arap yarımadasını fethetti.  Sonrada bizim gönüllerimizi fethetti. Rabbim bizi kaybedenlerden ve pişman olanlardan eylemesin. Bizim Giresun’umuzda gül şehri Medine’nin bir şubesi olur inşallah. Temennimiz budur. Hepimizin hayatının gül gibi güzel kokulu ve bereketli olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Tören sonunda Vali Karahan Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini verdi.