A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

BULANCAK HALKBANK, MAVİ YILDIZ ALDI

BULANCAK HALKBANK, MAVİ YILDIZ ALDI

...‘Mavi Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildi.

47 yıldan beri Giresun'un Bulancak ilçesinde faaliyet gösteren Bulancak Halkbankası şubesi, tüm şubeler arasında Mavi Yıldız ödülüne layık görüldü.

Tüm şubeler nezdinde gerçekleştirilen 'Mavi Yıldız' ödülüne layık görülen Bulancak Halkbank Şubesi, 'Operasyonel Kalite' değerlendirmelerinde üst sıralarda yer almayı başardı.

Şube Müdürü Sevgi Yaprak, 1. kez bölge birincisi olduklarını belirterek, "Tüm şubeler arasında da 58. sıraya kadar yükseldik. şubemiz müşteri hizmet kalitesi açısından başarılı faaliyetler yürütmeye devam edecektir" dedi.

Daha sonra konuşan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, "Bulancak şubemize bu başarılarının devamını diliyorum. Bu belgeye sahip olmak kadar, bu belgenin de devamlı asılı tutulması bizler için çok önemli. Ülke ekonomisine ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başarılarından dolayı banka personellerini kutlayan Giresun Valisi Hasan Karahan ise, "Bankacılık sektörü hızla büyüyen bir sektör olmuştur. Gelen müşterileri en iyi şekilde ağırlaması ve hizmet verilmesi çok önemlidir. Bunu bugün Bulancak'ta burada yaşıyoruz. Türk ekonomisinde büyük bir açılım olan, iyi iş yapan ve hakkıyla çözüm üreten Halkbank Bulancak Şubesini kutluyorum. Bu süreçten inanıyorum ki, epey bir zorluklardan geçilmiştir" diye konuştu.

Bulancak Halk Bankası şubesinde düzenlenen ödül törenine Giresun Valisi Hasan Karahan, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Halkbank Genel Müdür Yardımcıları Selahattin Süleymanoğlu ve Ufuk Hacer Denizci Yüce, Halkbank Daire Başkanı  Ergin Kaya, Halkbank Bölüm Müdürleri Süreyya Uğraş ve Murat İhsan Öztürk, Halkbank Trabzon Bölge Müdürü  Mehmet Ali Nurluoğlu, Halkbank Samsun Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Murat Cürgül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan, Halkbank Bulancak Şube Müdürü Sevgi Yaprak, banka personelleri ve banka müşterileri katıldı.

Banka personellerine banka müşterileri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar