A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

MAÇ BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ

MAÇ BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ

Görele 13 Şubat stadında Stadı’nda oynanan mücadele 0-0 beraberlikle tamamlandı. Orta hakem Hasan Hacısalihoğlu, yan hakemler Mesut Kıvanç Köteşti, Ekrem Koç'un yönettiği maçta 1926 Bulancakspor sahaya Şükrü, Osman, Tolga, Bedri, Hüseyin, Cihan, Rıdvan, Seyit, Özay, Emre, Ali 11'i ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Görelespor, daha çok topun sahibi olarak baskılı bir futbol ortaya koymasına rağmen savunma güvenliğini ön planda tutan 1926 Bulancakspor karşısında etkili pozisyona giremedi. Misafir takım 1926 Bulancakspor ise özellikle kaptığı toplarla rakip kale önünde etkili olmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda aradığı golü bulamadı. 0-0 sona eren mücadele sonrasında Görelespor 5 puana, 1926 Bulancakspor ise 3 puana yükseldi. Maçtan sonra görüşlerini açıklayan Görelespor Teknik Direktörü Bülent Usta, “Sahaya galibiyet amacı ile çıktık. Baskıda kurduk. Olmayınca olmuyor işte. Sonuçta  maç berabere sona erdi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Ercan Gezgin ise, “Sahaya galibiyet hasretini sona erdirmek için çıktık. Ama yine olmadı. Artık 12 Ekim Pazar günü sahamızda oynayacağımız Arhavispor maçında galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz” dedi.

0-0