A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI DİYORUM

TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI DİYORUM

Hayal kırıklığı ile geçen ilk yarının ardından yeni bir kadro ile yapılanmasına girişen 1926 Bulancakspor ikinci yarı umutlu giriyor. Kesinlikle  1926 Bulancakspor'a forvet gerekli, mesela takıma hükmedecek ''10 '' numara lazım. Bence alınan Tuncay Himtaş'la bu sorun çözülmüş gibi gözüküyor. Yeni transferler hazırlık maçında  göz doldurdu.Osmanlıspor'dan alınan Cengizhan Koç,Kasımpaşa'dan alınan Mehmet Kılıç,YeniÇanspor'dan alınan ErtanGazi, Ardeşenspor'dan alınan Aşkın Çift'i izleme fırsatı buldum.

İlk yarıdaki maçlarda görülen gol sıkıntısı yani ''forvet'' ilk yarıdaki maçlarda  görünen ise  kesinlikle  hocanın sahadaki akıl hocalığını yapacak ve hocanın direktiflerini sahada tüm oyunculara aktaracak  bir ''on numara''gerekir. Bence buda alınan Tuncay Himtaş yada Vahap Işık'la  çözüldü.

BAL Ligi 2. Grubunda, Görelespor ile birlikte  Giresun'u temsil eden 1926 Bulancakspor Spor futbol takımının ikinci yarıda yaptığı takviyelerle ikinci yarıya yeni umutlarla başlayacak.

 Spor dediğimizde akla Türkiye'de ilk kez futbol gelir. Bulancak'ta futbolda  geçtiğimiz yıllarda Bulancak'ı ikinci Ligde temsil etmiş, daha sonra 3. Lige düşmüş,oradan da  Bölgesel Amatör Lige gerilemiş ve bugünde burada mücadele vermektedir. Bu takım Bulancak'ta herkesin. Herkes sahip çıkmalı. Başta belediye başkanı olamak üzere herkes. İlk yarı birtakım şansızlıklar yaşadı. Bu sezon yeni bir yönetim, yeni bir teknik heyetle, gençlerle yola çıkıldı. Ama ilk yarı sonu istenilen başarı gelmedi. Yönetim bunun üzerine bir kaç oyuncu takviye yaptı. Bu takım tüm Bulancaklılarındır. O bakımdan bu takıma hep beraber sahiplenmeliyiz. El birliğiyle, gönül birliğiyle  bu takıma seyirci desteğimizi verirsek  başarı yine gelecektir.