A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Hedefimizde 6 puan var

Hedefimizde 6 puan var

...ligin ilk yarısında yakaladıkları çıkışı, ikinci devrede de sürdürmek istediklerini belirtti.

Tütüncü, “Ligde evimizde üst üste 2 maç oynayacağız. Bu maçlardan çıkaracağımız 6 puanla zirveye daha da yaklaşmış olacağız” dedi. Tütüncü, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında yakaladıkları çıkışı, ikinci devrede de sürdürmek istediklerini belirtti.
İyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Tütüncü, “Ligin ikinci yarısına hazırız. Hedefimiz ilk devrenin son haftalarında gösterdiğimiz performansı ikinci yarıda da sürdürmek” diye konuştu.
Hasan Ali Tütüncü, Manisaspor ve Samsunspor ile içerde oynayacaklarını anımsatarak, “İki maç üst üste oynamak çok önemli avantaj. Bu avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Her iki maçtan da galip ayrılmak hedefimiz. Şuanda ligde 21 puanımız var. İçerde oynayacağımız Manisaspor ve Samsunspor maçlarını kazanırsak puanımızı 27'ye yükselteceğiz. Bu da ligdeki konumumuzu farklı hale getirecektir. Zirveye bir adım daha yaklaşmış olacağız. Giresunspor'un gelebileceği yerleri daha iyi görebileceğiz. Daha farklı planlar yapabileceğiz” diye konuştu.