A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

BARAJI GEÇTİK

BARAJI GEÇTİK

1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Lig'e ya devam,ya tamam maçında ASP spor'a karşı galip gelmesini bildi ve gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligde'yim dedi. 

“İlk yarıda rakibin pozisyonu yoktu. İlk yarı 1926 Bulancakspor 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Oyuncular ilk yarıda inanılmaz bir şekilde mücadele ettiler. Gerçekten bütün yüreklerini ortaya koydular. Ben hepsiyle gurur duyuyorum, Allah hepsinden razı olsun, ayaklarına sağlık.

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, bunu açık söylemek istiyorum. Ama ikinci yarı nedense durdular. Çok şükür  baraj maçında galip gelmesini bildik.

Tabi ki bu maçı kazanmış olmanın mutluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Çünkü Bölgesel Amatör Lige galip gelmekle devam dedik. Oyuncular bilhassa ilk yarı Müthiş özveri gösterdiler, müthiş mücadele ettiler. Zaman zaman ufak-tefek hataları oldu ama maçın geneline baktığımız zaman bütün oyunu forse eden ve futbol oynamaya çalışan bir 1926 Bulancakspor  vardı sahada.

 Zor bir maç olacağını biliyordum. 17 Nisan cuma günkü sayımızda  köşe yazımda ''maçta işimiz kolay değil'' başlığı ile oyuncuları uyarmıştım. Öyle de oldu. 

Sonuçta  bu takım Bölgesel Amatör'de kaldı. Gelecek sezon bence bu takım gençleştirme yoluna gidilmeli. Futbola aç  genç futbolcular bu takıma kazandırılmalı.Şampiyonluk zamana bırakılmalı.