A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Naat okumada Kız Anadolu İmam Hatip öğrencisi 1. oldu

Naat okumada Kız Anadolu İmam Hatip öğrencisi 1. oldu

...Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinin hamiliğinde, Bulancak Liseleri arası naat okuma yarışması 22/04/2015 Çarşamba günü saat 20:00 de BATEM salonunda yapıldı. Salona girişte Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katılımcılara kutlu doğumun anısına lokuma sarılı hadis-i şerifler sundular.
Pek çok davetlinin ilgiyle izlediği programın sunuculuğunu Olgun Albayrak yaptı.Yarışma İstiklal Marşı'nın ardından il birincisi olan Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Aydın’ın Kur-an'ı Kerim okuması ile başladı. Her biri okullarından 1. olarak gelen Bulancak’tan 10  lise öğrencisinin katıldığı naat yarışması kalabalık bir dinleyici kitlesi tarafından izlendi. Duygusal anlar yaşandı. Peygamber sevdalısı bir çok izleyici,canlı,içten ve duygusal bir içerikle okunan naatlar karşısında göz yaşlarını,gizleyemediği görüldü.
Yarışma sonucunda Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Aynur Bulut 1., Bulancak Fen Lisesi öğrencisi Sedanur Demir 2., Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yeşim Karahasan 3. oldu.