A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

YEŞİLGİRESUNSPOR YARI FİNALDE

YEŞİLGİRESUNSPOR YARI FİNALDE

Yeşilgiresunspor Beko Lige adım adım yaklaşıyor. Play-off ilk  maçında deplasmanda Best Balıkesir'i farklı yenen Yeşilgiresunbelediyespor gazetemizin baskıya girdiği sıralarda 19 Eylül kapalı spor salonunda Best Balıkesirspor ile ikinci maçını oynuyor. Bu maçı aldığı takdirde artık yarı finalde. Yarı finalde büyük bir olasılıkla Mondi Melikşah ile karşılaşacak. Mondi Melikşah yarı finale çıktığı takdirde  ilk maçını Giresunda oynayacak. Bizim için bu büyük avantaj. Ligde bizden alt sırada yer alması nedeniyle ilk maç burada oynanacak.5 maç üzerinden oynanacak maçlar sonucu üstünlük sağlayan takım gelecek sezon Beko Ligde oynamaya hak kazanacak.

Artık bu dakikadan sonra anlık performanslar ve takım direnci konuşacak. Takımı en iyi analiz eden bir teknik ekibimiz var.Artık Yeşilgiresunspor bu kez şampiyonluğu yakalayacak. Kim ne derse desin  bu play-off'ta bu takım  çok büyük bir aksilik olmadıkça  maçı alacaktır.

Uzun lafın kısası artık play-off'ta tecrübeliyiz. Her sezon sonu Beko Ligi kıl payı kaçırıyoruz. Ama bu kez  Can Özcan, Yunus Çankaya, Miller, Alican Güney, Mutlu Demir, Bora Hun Paçun, Tufan Önen, Fırat Töz, Ramel, Gökhan Yazıcıoğlu ile birlikte Beko Ligde olacağımıza inanıyorum.