A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

İki kulübün de kurtuluşu olacak

İki kulübün de kurtuluşu olacak

...daha önce gündeme getirdikleri Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının işletme hakkının Orduspor ile kendilerine verilmesi talebini yineledi. Bozbağ, “Giresunspor olarak, Orduspor ile işbirliği yaparak Ordu-Giresun Havalimanı otopark ihalesine gireceğiz”  dedi. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Giresunspor olarak, Orduspor ile işbirliği yaparak Ordu-Giresun Havalimanı otopark ihalesine gireceğiz” dedi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, Giresunspor'a kalıcı gelirler bulma adına gece gündüz mücadele verdiklerini belirtti. Geçtiğimiz aylar içerisinde Giresun'da küçükte olsa bir iki gelir kaynağını Giresunspor'a kazandırdıklarını vurgulayan Bozbağ, “Akmasa da damlıyor. Bunlar birer başlangıç” diye konuştu.

Mustafa Bozbağ, daha önce gündeme getirdikleri Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının işletme hakkının Orduspor ile kendilerine verilmesi talebini yineledi. Konuyu ilgi taleplerini yetkililere ilettiğini aktaran Bozbağ, “Daha önce bu fikrimizi kamuoyuyla paylaşmıştık. O dönem çok ilgi görmüş ve destekler almıştık. Havalimanımız açıldı. Artık bu talebimizin gerçeğe dönüşme zamanı geldiğine inanıyoruz. Yetkililerle görüştük. Talebimizi yineledik” dedi.