A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

BU AKŞAM 19 EYLÜL KAPALI SPOR SALONUNDAYIZ

BU AKŞAM 19 EYLÜL KAPALI SPOR SALONUNDAYIZ

Eşinize, dostunuza, arkadaşınıza, kardeşinize duyurun bu akşam saat 19.00'da Yeşilgiresunbelediyemiz  Sakaryabüyükşehirbelediyespor ile tarihi bir maç yapacak. YGBS-SBŞB Play-off yarı final 3. maçında takımımızdan galibiyet bekliyoruz. Pazar günü ise yapacağımız 4. maçıda aldığımız takdirde 1. Ligdeyiz.

Sakarya'dan en az bir galibiyetle dönmeyi planlıyorduk.İstediğimiz gibi de oldu. Son iki yıldan bu yana  direkten dönüyoruz. Artık bu oynayacağımız iki maçta  stresten kurtulup basketbolun içinde kaldığımız sürece, stresli olan taraf biz olmadığımız sürece artık durum bizden yana. Bu arada seyircilerimize de büyük görev düşüyor. Salondaki seyircilerimiz sahadaki oyuncu gibi tüm maç boyunca oyun içinde olması gerekiyor.

Sevgili Giresunlular, Giresun sevdalıları, gönlü Giresun için basketbol aşkıyla dolu sevgili insanlar Giresun'a mutluluk yaşatmak üzere desteğimizin bugün saat 19.00'da daha güçlü kuvvetli olması gerekiyor. Takımımıza ne kadar çok güçlü destek verirsek  şampiyonluğun o kadar daha çok bize yakın olacağına inanıyorum. Pes  etmek bize yakışmaz, takımımızı sahiplenmek zorundayız. Çünkü ne bir başka  Giresunspor var ne de bir başka Yeşilgiresunbelediye basketbol takımı var. Tek gerçek var oda Giresun'a destek olacak . Basketbolda, futbolda  keyif alacak insanlara ihtiyaç var. Yeterki tek vücut, tek yürek olalım, takıma sonuna kadar destek olalım. Mutluluğun resmini biz çizmek istiyoruz...