AKINÇORAP YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR'UN ÖNCELİKLE AMACI

AKINÇORAP YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR’UN ÖNCELİKLE AMACI SÜPER LİGDE KALMAK OLMALI

 

Giresun’un Basketbol Süper Lig'deki tek takımı olan Akınçorap Yeşilgiresunbelediyespor, çok daha uzun yıllar bu ligde kalmalı. Bu sorumluluk içinde kulübe gönül veren insanların daha çok rol alması gerekiyor. Yıllar sonra çıkmış olduğumuz yolun zor ve engelli bir yol olduğunun farkında olmalıyız. Amacımız takımın biraz olsun kendi ayakları üzerinde durmasıdır diye düşünüyorum.

 Olabilecek  en iyi kadro kuruldu diye düşünüyorum.Yabancı transferlerimizin takıma uyum sağlaması biraz zaman alabilir.Yeni isimlerin teknik açıdan sisteme adapte olması noktasında sıkıntılar yaşayabiliriz.

Bence gerçekçi hedeflerle yola çıkmak gerekir.Çünkü süper basketbol ligi diğer liglere benzemez.Dünyanın en iyi basketbolcuları ile boy göstereceksin.Bu nedenle bizim amacımız ilk etapta ligde kalmak olmalı.Bu çok önemli. Bence bu şampiyonluk kadar önemli.Süper Basketbol Ligi artık dünyanın takip ettiği bir lig.Bu nedenle Akınçorap Yeşilgiresunbelediyespor için  bu ligde yer almak çok önemli. Rakiplerimiz  dünyaca ünlü isimleri kadrolarına kattılar. Bu durum, Süper Basketbol Ligi’ni göz önünde bir lig yapıyor.Ligimiz artık NBA izleme görevlilerinin takibininde. Bu bütün takımlar için büyük bir avantaj.Bir çok oyuncu,ligde bizim gibi maddi olanakları kısıtlı takımları dahi tercih  ediyor.onun için tek amacımız öncelikle ligde misafir olarak kalmak değil,sürekli olmalıyız.