ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde Bulancak'ta ilk tören Cumhuriyet Meydanı'nda ki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve beraberindekilerin Kaymakam Tayfur Elbasan'ı ziyaretiyle sürdü.

Ziyaretin ardından program Kılıç Center'da devam etti. Kılıç Center'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programında, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi verilerek, mesleğe yeni giren öğretmenler yemin töreni yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dereceye girenlere çeşitli hediyelerin verildiği programda öğretmenler tarafından oluşan koro günün anısına şarkılarını söylediler.

Programın ardından Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından ilçede görev yapan öğretmenlere yemek ikramında bulunuldu.

Programlara Kaymakam Tayfur Elbasan, Garnizon Komutanı vekili Yüzbaşı Hasan Baş, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, protokol üyeleri, daire amirleri ve öğretmenler katıldı.