A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

CEO Arslantürk, hizmetleri anlattı

CEO Arslantürk, hizmetleri anlattı

...makamında yaptığı basın toplantısında öncelikli olarak Anjiyo - KVC hizmetlerinden ilimizde ilk ve tek olan özellikli birimlerden bahsetti. Toplantıda İdari Hizmetler Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Atıf Deniz, Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Şahin de yer aldı. Genel Sekreter Arslantürk, yaptığı açıklamada, "19 Ekim 2015 tarihinde açılışı yapılan Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesinde 25 Kasım 2015 tarihi itibarıyla 100. hastaya Anjiyografi işlemi yapıldı. Bu 100 hastamızdan 45 ine Koroner Stent uygulanmış olup, 22 si acil olarak işleme alınan hastalardır. Yine 16 hastamıza konsey kararıyla koroner bypass önerilmiş, 2 hastamıza ise geçici Pacemaker denilen ritm düzenleyici takılmıştır. Toplamda 38 hastamız ise ilaçla takip ve tedavi altına alınmıştır.

Kardiyovasküler Cerrahi ekibi ile toplamda 4 hastamıza Koroner Bypass ve 1 hastamıza da Aort Replasman ameliyatı yapılmıştır. Bu hizmetin verilmesinde koordinatör hastane rolündeki İstanbul Kartal Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesinden gelen hekim ve sağlık personeli arkadaşların yanısıra Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanları, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanları ve diğer yardımcı sağlık personellerinin de çok büyük rolü vardır. Tıbbi girişim ve operasyon için il dışına gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi marka bir kurumun koordinatörlüğünde hizmeti burada almaktadır" dedi.

BULANCAK'TA PALYATİF BAKIM MERKEZİ HİZMETTE

Bulancak Devlet Hastanesinde bulunan Palyatif Bakım Merkezi'nin 3 Temmuz 2015 de hizmete girdiğini belirten Arslantürk, "Bakanlığımız tarafından 9 yataklı olarak tescili yapılan merkez bugüne kadar 23 hastaya toplamda 431 yatış günü hizmet vermiştir. Merkezimiz İlimizde ilk ve tektir. Yatak doluluk oranına bakıldığında halkımızın yeterli bilgilendirilmediğini düşünmekteyiz. Ancak zaman içinde doluluk artacaktır. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine 2015 yılı Ağustos ayında kurulumu yapılan ve İlimizde ilk ve tek olan Robotik Yürüme Rehabilitasyon Cihazı bugüne kadar 34 hastaya 243 seans hizmet vermiştir. Buradaki seans randevuları hastaların başvuru sebeplerine ve cihazın uygunluğuna göre ayarlanmaktadır. Seans sayısı hastaların durumuna göre 15’den başlamakta ve tedavi yanıtına göre artırılabilmektedir. Bir hastanın seans hazırlığı 25 dakika, seansı ise minimum 35 dakika sürmektedir. Bizler sağlık çalışanları ve yöneticiler olmak üzere hepimiz yöre insanımızın en iyisine layık olduğunu düşünmekte ve bu amaçla hizmet üretme çabasındayız. Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.