A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

'Televizyon Cumhuriyeti' beğeniyle izlendi

'Televizyon Cumhuriyeti' beğeniyle izlendi

...Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlisi Hakan Altan’ın  yönetmenliğinde sahnelenen 1 perdelik 'Televizyon Cumhuriyeti' adlı komedi  oyunu  ile perdelerini açtı.

Tiyatronun ilk gösteriminde Olgun Kartal, Ahmet Kısa, Haldun Azak, Selim Tamcı, Oğuzhan Pekdemir, Irmak Kara, Bülbül Özbayram, Tansel Tanış, Ekin Sema Erdoğan ve Ebru Anapa rol aldılar. Beğeniyle izlenen oyunda kısa episodlarla, 'Televizyon Cumhuriyeti' adlı hayali bir ülkede, televizyon kanallarındaki eğlence, haber, yarışma programlarının toplumun her kesimindeki insanın yaşamını nasıl derinden olumsuz yönde etkilediği eleştirel ve mizahi bir dille anlatıldı.

Bulancak Sanat Tiyatrosu oyuncularının sergilediği oyun Bulancak 75. Yıl Tiyatro Salonunda Çarşamba akşamı saat 19.30’ta sahnelendi. Oyunla ilgili görüşlerini aldığımız Yönetmen Hakan Alkan yaptığı açıklamada, "Oyunumuzda bir televizyon eleştirisi yapıyoruz. Etrafımızı kaplayan o beyaz cam dünyasına bir perde aralığı koyup oradaki gerçeklerle ilginç olayları esprili bir dille seyircimize aktarıyoruz" dedi.

Çok sayıda tiyatro severin katıldığı oyunda Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan ve ailesi de yer aldı.