A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Şoförler Odası'ndan meslektaşlarına jest

Şoförler Odası'ndan meslektaşlarına jest

...tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de her yıl Mayıs ayı içerisinde kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Salı günü Polis ve Jandarma ekipleri tarafından Bulancak Cumhuriyet Meydanına stant açıldı.

Burada polis ve jandarma tarafından trafik ille ilgili kullandıkları araç ve gereçler tanıtıldı. Salı günü gerçekleştirilen etkinliğin ardından Çarşamba  günü Cumhuriyet meydanında  resmi tören düzelendi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan tören Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın'ın günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Aydın konuşmasında, "Eskiye göre trafikte çok araç var ülkemizde. Ama dünya geneline baktığımızda ülkemizde üç dört kişiye bir araç düşüyor. Bu da demek oluyor ki ülkemizde araç sayısı yine artacak. İlçemizde belediye başkanımız  bir otopark projesi başlattı. Bu şekilde bütün ilçelerimiz bir birlerini kendilerini tamamlarlarsa bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Arkadaşlarımız buraya bir stant açmış buradaki şeyler insanlarımızın daha sağlıklı yaşaması için. Eski çalışma sistemi yok artık. Artık kurum ve kuruluşlar insanlarımızın daha sağlıklı güvenilir yaşaması  için çaba sarf ediyorlar" dedi.

Konuşmanın ardından Bulancak Kaymaklığı, Bulancak Belediyesi ortaklığı ile Bulancak Şoförler Odası tarafından uzun yıllar şoförlük yapmış şoförlere ve Giresun 28 Off Road ekibi Başkanı Rehber Uzunalioğlu ve üyelerine Şoförler Odası tarafından hazırlanan plaketler protokol tarafından takdim edildi.

Daha sonra Başkan Aydın, günün anlam ve önemine binaen Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar adına Başkan Yardımcısı  Orhan Güngör'e teşekkür plaketi veridi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Şenol Tayan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti ve CHP İl genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.