A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

CANİKLİ 2 NUMARA OLDU

CANİKLİ 2 NUMARA OLDU

...bekleneninin aksine dün gerçekleşen Bakanlar Kurulu sonrası daha önce Numan Kurtulmuş'un yerine hükümetin ekonomik eylem paketini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Canikli'nin hükümet adına konuşması 65. Hükümette Canikli isminin 2. sırada yer aldığı yorumlarını ortaya attı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli tarafından açıklanan ekonomik eylem paketinde, tarımla ilgili alınan kararlar, yatırımlarla ilgili kararlar, Bireysel Emeklilik ile ilgili kararlar, Yabancılara çalışma izni ile ilgili kararlar ve Almanyanın Üs talebi ile ilgili kararları açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Canikli, tarım paketinde özellikle ekilemeyen parçalı arazilerin devlet tarafından ekileceğini, meraların işgali ve kullanımı ile ilgili ciddi cezalar geleceğini, stratejik öneme sahip ürünlerin ekileceğini, gıda ürünlerinin satışında kar marjlarının azaltılması ile ilgili yasa teklifi hazırlanıp meclise gönderileceğini, kırmızı ette yaz aylarındaki fiyat artışının yansımaması için çalışmalar yapıldığını ve süt üreticilerinin mağdur olmaması için müdahale alımlarının artarak devam edeceğini belirtti.