A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Emekli Müdür'den 4. şiir kitabı

Emekli Müdür'den 4. şiir kitabı

...Bahçeşehir Üniversitesi Özel Güvenlik ve Koruma Programı Genel Koordinatörü Eski Emniyet Müdürü Piraziz’li Osman Öztürk’ün Güz Yalnızlığı isimli şiir kitabı yayımlandı. Öztürk, ilk önce yüreğindeki kucak kucak sevgiyi Bakraç’a koyarak sundu şiir severlere. İlk şiir kitabı Bakraç’la 'Şiir aşkın bakracıdır' dedi. 'Taflan Mevsimi' kitabıyla şiirlerine olduğu kadar Taflan ağacına da dikkat çekti… Karadeniz insanının evlerinin duvarlarını sepkene karşı korurken, yapraklarının serinliğinde yazın çocukların oyunlar oynadığı taflan, kalp çarpıntısına da iyi geliyordu… 'Eksik Sayfa' isimli şiir kitabı ile düşlerde kurulan aşkların asla eksik sayfalara  sığdırılamayacağını anlattı.

Son olarak 'Yıl yıl uçuk yüreğini güz yalnızlığı nasıl da sarar. İlmek ilmek ibrişimli bir imge yumağıdır şiirim. Düşlerinden kalkar gelirsin bir solukta içime. İşte böyleydi şiirimin öyküsü' diyor ve yeni şiir kitabı 'Güz Yalnızlığı' adını alıyor.
Öztürk'ün  yayımlanmış Türkiye Trafik Kazaları Gerçeği 1-2, Güvenli Okul 1-2 inceleme-araştırma kitapları ve 4’ü şiir kitabı olmak üzere toplam 8 kitabı bulunuyor.