A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

GİRESUNPOR'DAN BOMBA TRANSFERLER

GİRESUNPOR'DAN BOMBA TRANSFERLER

...geçen sezon Boluspor'da top koşturan Özgür Can Özcan ile 1 yıllık, Letonya A Milli Takım futbolcusu İgor Tarasovs ile 2 yıllık  sözleşme imzaladı. Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, geçen sezon Boluspor forması giyen fakat sözleşmesi sona erdiği için kulübü bulunmayan Özgür Ozan ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti. 28 yaşındaki futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Bozbağ, "Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah Giresunspor'un hedeflerine katkı yapacaktır, kendisine güveniyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor, Giresunpsor'da transfer son ana kadar da devam edecek" dedi.

Yabancı transferlerde de harekete geçtiklerini belirten Başkan Bozbağ, uzun süredir peşinde oldukları Letonya A Milli Takım futbolcusu İgor Tarasovs'u renklerine kattıklarını da sözlerine ekledi.
İgor'u renklerine kataraj iyi bir transfer yaptıklarını aktaran Bozbağ, "Hedefimiz doğrultusunda ve Giresunspor'un koşullarına uygun şekilde transfer yapmaya devam ediyoruz. Bugün ise Letonya A Milli Takımının stoper mevkiinde oynayan İgor Tarasovs 'u 2 yıllığına Yeşil-Beyazlı formaya bağladık" dedi.