A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

82 numaralı plaka Şebinlilerin hakkı

82 numaralı plaka Şebinlilerin hakkı

...Giresun’un 1933’e kadar il olan Şebinkarahisar ilçesinin il hakkının yeniden iade edilmesi için kanun teklifi verdi. Kanun teklifinde gerekçeler sıralayan Bektaşoğlu, o zaman ilçe yapılan 6 ilçenin daha sonraki dönemlerde il yapıldığını hatırlatarak,” Cizre ve Yüksekova’nın il olmasına bir itirazımız yok. Ama Türkiye’de bir ilçe il yapılacaksa, önce Şebin yapılmalı. 83 yıl önce il olan, 83 yıldır mücadele eden yöre halkına Giresun’un rakamlarının da olduğu 82 rakamı plaka olarak verilmeli” dedi.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM’de, Giresun, Bursa, İstanbul, Koceli ve Ankara’dan gelen  vakıf ve derneklerden oluşan Şebinkarahisar STK temsilcileri, Giresun Medya Platformu üyeleri ile  birlikte düzenlediği basın toplantısında, kanun teklifinin gerekçelerini anlattı.

'İlçe halkının 83 yıllık mücadelesine destek veriyorum' diye sözlerine başlayan Bektaşoğlu,  "Hükümetin  il sayısını artırmaya yönelik bir çalışma yaptığı sırada, bu teklifimin de dikkate alınacağını ve milletvekili arkadaşlarım tarafından da kabul göreceğine inancım tamdır. Şu anda imza sayısı 70’i aştı. Bu partiler üstü bir konu. Bu tarihi görev ve sorumluluk bugün  TBMM çatısı altında görev yapan bütün milletvekillerindir" dedi.