A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Aydın ailesinin acı günü

Aydın ailesinin acı günü

...kazada hayatını kaybeden 4 kişi yakınlarının kıldırdıkları cenaze namazıyla son yolculuklarına uğurlandı. 

Damudere köyünde fındık toplamaya giderken şarampole devrilen minibüste ki şoför Şenel Aydın ile oğlu Zikrullah Aydın, amcası Giresun Kuran Kursu hocası Ethem Aydın'ın babası Hafız İsmet Aydın ve Emekli İmam Hatip Adem Aydın'ın eşi Ayşe Aydın için dün öğle namazının ardından Sarayburnu Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

İlk olarak Hafız İsmet Aydın'ın cenaze namazını Kur'an Kursu öğreticisi oğlu Ethem Aydın, Şenel Aydın'ın namazını kardeşi Hüseyin Aydın ve Zikrullah Aydın'ın namazını Şenel Aydın'ın yeğeni Muhammet Aydın kıldırdı.

Kazada yaralanan İmam Hatip Adem Aydın'ın eşi Ayşe Aydın'ın cenaze namazını ise Adem Aydın'ın Piraziz Eren Camisinde imam olan kardeşi Emin Aydın kıldırdı.

Kılınan namazların ardından cenazeler aile kabristanlığına defnedilmek üzere Damudere Köyüne gönderildi. 

Cenaze törenine hayatını kaybedenlerin yakınları, kazada ölen İsmet Aydın'ın yeğeni eski Giresunspor Başkanı Olgun Aydın, Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Müftüsü Muhittin Oral, Bulancak Kaymakam Vekili Hamit Genç, Belediye Başkanı Recep Yakar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Damudere köyü Odadüzü Mahallesi'nde Şenel Aydın idaresindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmiş, kazada minibüs sürücüsü Şenel Aydın ile oğlu Zikrullah Aydın, amcası İsmet Aydın ve Ayşe Aydın hayatını kaybetmişti.

Ölenlerden Ayşe Aydın'ın eşi Adem Aydın, Ahmet ve Güllü Aydın ise yaralanmıştı.