A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Rektör Coşkun'a Giresunspor'dan forma

Rektör Coşkun'a Giresunspor'dan forma

...Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret ettiler. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kulüp yöneticileri beraberlerinde getirdikleri, Giresunsporlu  futbolcuların imzalarının bulunduğu ve Cevdet Coşkun adını taşıyan 28 numaralı Giresunspor formasını Rektörümüze hediye ettiler. Kulüp yöneticilerine teşekkür eden Rektör Coşkun, hediyenin kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini belirtti. 

Ziyarette konuşan Başkan Bozbağ, yeni dönemde Giresun Üniversitesi ile daha yoğun ilişki içerisinde olmak istediklerini belirtirken bu konuda Giresunspor olarak üzerlerine düşeni imkanlar dahilinde yerine getireceklerini söyledi. 

Giresunspor ile Giresun Üniversitesinin sportif bölümleri arasında (Spor Bilimleri Fakültesi ve üniversite bünyesinde kurulan takımlar dahil) oluşturulacak bir işbirliğinin hem Üniversiteye hem de Giresunspor’a katkı sağlayacağını ifade etti. 

Giresun Üniversitesinin yeni dönemde birçok alanda yeni bir çehreye kavuşacağını ifade eden Prof. Dr. Coşkun, bir çok kurumla olduğu gibi Giresunspor ile de her iki tarafa da olumlu katkı sağlayacak şekilde bir işbirliğine gitmeyi arzu ettiklerini söyledi. Giresun Üniversitesinin yeni dönemde kentle bütünleşen bir kimliğe kavuşması için çaba harcadıklarını ve bununla ilgili bazı girimlerinin olduğunu söyleyen Rektör, Üniversite-Kent Konseyinin kurulmasının hedeflendiğini ve bununla ilgili görüşmelerin başladığını sözlerine ekledi.