A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Mehmet Akif'ten Z Kütüphane

Mehmet Akif'ten Z Kütüphane

...Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan Z Kütüphanesini faaliyete geçirdi. Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Taranoğlu, Milli Eğitim Müdür Şenel Bulut'un katkılarıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan Z Kütüphane'nin Bulancak'ta tek ve ilk olduğunu söyledi.

Z Kütüphanenin Zenginleştirilmiş kütüphaneler olduğunu kaydeden Başkan Taranoğlu, kütüphane içerisinde 7 adet son model bilgisayar, bin 100 adet kitap bulunduğunu aktardı.

Başkan Taranoğlu, "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut tarafından okulumuza kazandırılan Z kütüphane için kendilerine sonsuz teşekkür ederiz. Z kütüphanemizde çocuk edebiyatı, güncel kitaplar, internet, CD, DVD, ve bilgisayar oyunları ve filmler bulunuyor. Öğrencilerimizin dinlenmesi amacıyla kütüphanemizde yer minderleri, koltuk, kanepe gibi rahat oturabilecek mobilyalar yer alıyor" dedi.

Öte yandan okulun müzik odasında saz, gitar, keman, piyano gibi enstrümanların bulunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Taranoğlu, Okul Müdürü Mustafa Gündoğdu ve ekibine de teşekkür etti.