A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Park sorunu için çözüm aradılar

Park sorunu için çözüm aradılar

...Şoförler Odasında Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürü Atay Korkmaz  ve Bulancak ilçesindeki servis şoförlerinin Başkanları ile ilgili Bulancak'ta caddelerde yaşanan araç parkları ve trafik sorunları ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Bulancak'ta ki caddelere çekilen gelişi güzel tırlar ve 2016-2017 Eğitim öğretim yılı öncesi okul kapılarında da yaşanan yoğunluklar ile ilgili fikir alışverişin de bulunurken caddelere ve yol kenarlarındaki ceplere çekilen tırların Pazarsuyu'nda bulunan garajlara çekilmesi, yol kenarlarına ve caddelere çekildiği takdirde cezai işlem uygulaması karaları alındı.

Toplantı sonrası Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, "Bulancak Emniyet Müdürümüz, Bulancak Belediyesi servis şoförleri başkanları, yönetim kurulu üyelerimiz ile şehir içine çekilen tırların Pazarsuyu'na alınması noktası konusunda karar aldık. Bu kararın Bulancak'ta ki yaşanan trafik ve park sıkıntıları biraz olsun azaltacağını düşünüyoruz. Tır şoförlerinin araçlarını Pazarsuyu'nda ki garajlara çekilmesini istiyoruz. Bulancak bizim bu şehirde beraberce yaşıyoruz. Sorunlarını da beraber bir birimize yardımcı olarak çözmemiz gerekiyor" dedi.