Piraziz ÇPL Projelere doymuyor

Öğrencilerin yaptığı projelerle bilinen okul sürekli proje üreterek bölgede kendinden söz ettiriyor. Okul Müdürü Mustafa Yavanoğlu yaptığı açıklamada, ‘Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak ürettiğimiz birçok ulusal ve uluslararası projelerde elde ettiğimiz başarıların haklı gururunu ve bu başarılarımızı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ergenlerin Dijital Oyun Oynama Sürelerinin ve Dijital Oyunlara Bakış Açısının İncelenmesi" adlı çalışma 2-5 Eylül 2018 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti´nde düzenlenecek olan ISPCAN XXII Uluslararası Çocuk İstismarı ve İhmal Kongresi´ne davet edildik.

EĞİTİM 4.0 özelinde Mili Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un da konuşmacı olarak katılacağı, ulusal ve uluslararası düzeyde üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilen EDUCCON 2018 Eğitim Konferansına Haklarımla Güvendeyim  projesi ile katıldık

2018-2019 eğitim öğretim yılı kapsamında ERASMUS+Programı Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği  “Hasta Bakım Beceri Eğitimi” projesi ile Almanya ve Prag hareketliliği kabul edildi.

2017-2018 eğitim öğretim yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı başvurusu yapılan “Varlığınla Fark Yarat” projesine 20.000 TL hibe uygun görülmüş ve drama sınıfı için gerekli protokoller gerçekleştirildi.  

2017-2018 eğitim öğretim yılında Millî Eğitim Bakanlığı Yeğitek tarafımdan düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında “Haklarımla Güvendeyim”

Projesi bölge ödülünü aldık.      

2017-2018 eğitim öğretim yılında Eğitimde İyi Örnekler Projeleri kapsamında  “Çocuk Aklı mı, Çocuk Haklı mı”  ve “Bir Avuç Mısır, Girişimci Gençler, Okuyan Minikler”  projelerimiz bölge çalıştayına kalmış ve poster sunumu gerçekleştirdik.

2017-2018 eğitim öğretim yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı GENÇDES kapsamında hazırlanan “Doğa Dostu Oyuncaklara El Ver Projesi” projesi ile 50.000 TL hibe kazanılmış ve okulumuza Ahşap Oyuncak Atölyesi açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen II.Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması’ında özel eğitime ihtiyaç olan bireylerin eğitimine yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından okulumuza Teşekkür Belgesi layık görüldük.”dedi.