A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

DENETİMLERDE TAVİZ VERİLMEYECEK

DENETİMLERDE TAVİZ VERİLMEYECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlık’taki Muhammet Fatih Safitürk Toplantı Salonu'nda video konferans aracılığıyla 81 ilin valisiyle görüştü.

Toplantıda; yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları başta olmak üzere uygulamaya konulan yeni tedbirler ve denetimlerin ele alındı.  

Bakan Soylu toplantıda, toplu ulaşım araçlarında hafta içi yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, belediyeler tarafından yoğunluğun yaşandığı güzergahlarda ek seferler konularak araç sayılarını artırılmasının sağlanmasını isteyerek, toplu ulaşım araçlarındaki denetimlere de ağırlık verilmesini istedi.

Valiler ve kaymakamlar tarafından vatandaşlara, ev ortamında yapılan etkinliklerin virüs bulaş riskini artırdığına yönelik uyarılarda bulunulması ve bununla ilgili sosyal medya üzerinden ve yerel medya imkanları da sonuna kadar kullanılarak sık sık hatırlatmalar yapılmasını isteyen Bakan Soylu, salgın riskini artırabilecek; gün, doğum günü, mevlit ve taziye gibi toplu etkinliklere evlerde ve diğer ortamlarda kesinlikle müsaade edilmemesi talimatı verdi.

Soylu, Valiliklere gönderilen talimatlar doğrultusunda, vatandaşların kalabalık halde bulundukları otogar, pazar yeri, alışveriş yerleri, toplu ulaşım araçları, park ve bahçeler, ana cadde ve bulvar gibi yerlerde denetimlerin de tavizsiz olarak yapılmasını istedi.

Toplantıda valiler de söz alarak koronavirüs salgınıyla mücadelenin daha etkili olması noktasında atılması gereken adımlar ve alınması gereken tedbirlerle ilgili görüşlerini paylaşarak, kendi illeriyle ilgili uygulama örnekleri hakkında bilgi verdi.