A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

"Alan­yas­por ma­çıy­la yeni bir baş­lan­gıç yap­mak is­ti­yo­ruz"

"Alan­yas­por ma­çıy­la yeni bir baş­lan­gıç yap­mak is­ti­yo­ruz"

 

Önal, ilk 3 haf­ta­da oy­na­dık­la­rı kar­şı­laş­ma­lar­da is­te­dik­le­ri so­nuç­la­rı ala­ma­dık­la­rı­nı ve bunun üzün­tü­sü­nü ya­şa­dık­la­rı­nı be­lirt­ti.

To­par­lan­ma ve ek­sik­lik­le­rin gi­de­ril­me­si nok­ta­sın­da lige ve­ri­len ara­nın ken­di­le­ri­ne ilaç gibi gel­di­ği­ni ifade eden Önal, "Ta­kı­mı­mız henüz hazır değil, uyum so­ru­nu­muz var. Milli maç arası bizim için büyük önem ta­şı­yor. Ek­sik­lik­le­ri­mi­zi gi­der­me ve uyum so­ru­nu­nu çözme adına lige ve­ri­len arayı en iyi şe­kil­de de­ğer­len­dir­me­yi he­def­li­yo­ruz." diye ko­nuş­tu.

Ligin 4. haf­ta­sın­da Ay­te­miz Alan­yas­por'a konuk ola­cak­la­rı­nı, he­def­le­ri­nin kar­şı­laş­ma­yı ka­za­na­rak çı­kı­şa geç­mek ol­du­ğu­nu ak­ta­ran Önal, şun­la­rı kay­det­ti:

"İlk 3 maçta sa­ha­dan mağ­lup ay­rıl­dık. Bunun üzün­tü­sü­nü ya­şı­yo­ruz. Dör­dün­cü haf­ta­da oy­na­ya­ca­ğı­mız Ay­te­miz Alan­yas­por ma­çıy­la yeni bir baş­lan­gıç yap­mak is­ti­yo­ruz. Ra­ki­bi­mi­zi ye­ne­rek ligde çı­kı­şa geç­mek he­de­fi­miz. Gi­re­suns­por ge­lecek haf­ta­lar­da ala­ca­ğı ba­şa­rı­lı so­nuç­lar­la adın­dan söz et­ti­re­cek­tir."

Ga­la­ta­sa­ray, Ka­sım­pa­şa ve Trab­zons­por ile yap­tı­ğı maç­lar­dan ye­nil­giy­le ay­rı­lan GZT Gi­re­suns­por, puan cet­ve­li­nin son sı­ra­sın­da yer alı­yor.