A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

ORGANİZE SANAYİİ FUTBOL SAHASI KALDIRILIYOR MU?

ORGANİZE SANAYİİ FUTBOL SAHASI KALDIRILIYOR MU?

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Organize Sanayi Futbol Sahası aktif, faal şekilde, amatör futbol müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Bu spor tesisinin eksiklerinin giderilerek daha modern bir hale getirilmesi beklenirken, kaldırılacağı yönünde çıkan haberler doğru mu? Bakanlığınızın herhangi bir talimatı oldu mu? Bu spor kompleksinin eksiklerinin giderilerek Giresun’da Amatör Futbol Müsabakalarına hizmet vermeye devam etmesi yönünde bir girişiminiz olacak mı? sorularını yöneltti.

Amatör branşlarda hizmet veren Organize Sanayi Futbol Sahası, Giresun I. OSB’de yer alan yaklaşık 10-12 dönümlük arazinin 49 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilmesi ardından geçen süre zarfında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü uhdesinde futbol müsabakalarına hizmet ettiğini ifade eden Milletvekili Tığlı, “Bu tesis Giresun İli Amatör Futbolu için büyük önem arz etmektedir. Kentin amatör spor geçmişinin hafızası niteliğinde olan, geçtiğimiz yıl kaldırılan Giresun Atatürk Stadına bitişik tarihi ek sahanın yıllar önce yıkılması sonrası şehrin amatör kulüpleri büyük sıkıntılar yaşamış, futbol branşında ilginin oldukça fazla olduğu kentte amatör futbol büyük bir kriz yaşamıştır. Küçükler, gençler, kadın, erkek sporcularımız ve futbol branşlarında mücadele eden onlarca kulüp için önemli olan tesis, özellikle pandemi sürecinin sona erip kısıtlamalar sona erdiğinde bugünden daha fazla ihtiyaç duyulacak bir tesis olarak değerlendirilmektedir” ifadelerine yer verdi.

BULANCAK SPOR SALONU UNUTULDU MU?

TBMM Başkalık Divanı Üyesi Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na “2014’de kapatılıp 2018’de yıkılan Bulancak’ın tek kapalı spor salonunu tekrar hatırlatmak istiyorum. Proje çalışması devam ediyor dediniz, hani ne oldu. Bulancak’ın 70 bine yakın nüfusu, yaz aylarında 200 bini buluyor. Giresun’un en büyük ilçesine 8 yıldır söz verip duruyorsunuz, son olarak yaşadığımız sel afeti ardından ziyaretinizde “yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonu ihtiyacının giderileceği” sözünüzü yinelediniz. Ortada ne proje var ne aktarılan bir kaynak, Cumhurbaşkanı bunu da duyarsa ne cevap vereceksiniz acaba” diye de ekledi.