A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Çotanaklar 12. eTwinning Ulusal Konferansında!

Çotanaklar 12. eTwinning Ulusal Konferansında!

 2021 yılında Türkiye çapında yapılan yaklaşık 38 bin 800 adet kalite etiketi başvurusu içinden puan sıralamasına göre ilk 200 sıralamasına Giresun’da 7 öğretmen girerek bu ulusal konferansa katılmaya hak kazandı.

Konferansın ilk gününde açış konuşmalarını Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan BÜCÜK ve eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer yaptı. Daha sonra proje stantları ziyaret edildi. Giresun katılan öğretmenler 4 proje standı açarak projelerini yaygınlaştırdılar. Stantlar Mustafa Hakan Bücük ve Mehmet Fatih Döğer tarafından ziyaret edilerek, projeler hakkında bilgi verildi.

Konferansın 2. Gününde ‘Eğitimde Çağın Ritmini Yakalamak’ ve ‘Dijital Kültür ve Eğitim’ başlıklı sunumlar; öğretmenlerin mesleki gelişimlerini destekleyecek ‘Resim, Sanat Hayal Gücü, Yaratıcılık’, ‘Depreme dayanıklı bina tasarımı STEM atölyesi’, ‘Kodlama atölyesi’ gibi farklı konularda atölyeler düzenlenmiş olup ‘Erasmus'ta Neler Değişti?’, ‘2022 eTwinning Teması ve Yenilikler’, ‘eTwinning Projelerinde Eylem Araştırmaları’ gibi interaktif web araçlarının kullanılması konularında seminerler verildi. Bu seminerlerde Giresun Keşap Fen Lisesi İngilizce öğretmeni ve il koordinatörü Tuğba Sağlam, ‘Sosyal Medyada eTwinning’ adlı panelde eğitmen olarak görev aldı.

Konferans 3. Günündeki etkinlikleri ve kapanış konuşmaları ile sona erdi. Türkiye çapında ilk 200 sıralamasına girerek Giresun’u temsil eden öğretmenleri kutladılar.

Konferansa Güce Zübeyde Hanım İlkokulundan Dilek Korkmaz, Çıtlakkale Anaokulundan Elif Aksu, Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Esra Durmuş, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinden Kenan Uçak, Keşap Fen Lisesinden Tuğba Sağlam, Fındıkyurdu Anaokulundan Zeliha Demiral ve Espiye Hasan Ali Yücel İlkokulundan Zernişan Korkmaz katıldı.

Projede Dilek Korkmaz, Zernişan Korkmaz – Games Are Digi, Kids Are Happy, Elif Aksu ve Zeliha Demiral – Think, Plan and Design Your Book, Kenan Uçak ve Media Awareness,

Esra Durmuş ise Oh Those Words standını açarak ziyaretçilerle buluşturdular.