A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

CHP GENÇLİĞİ SAHADA

CHP GENÇLİĞİ SAHADA

Başkan Gültekin; Salı günü Bulancak Meydanı'na stand açtıklarını, hem vatandaşlarla buluşup sohbet ettiklerini hem üye kaydı yaptıklarını belirterek, partilerine ilgi ve alakanın yoğun olduğunu söyledi.

Doğanay Gültekin yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; "CHP İlçe Gençlik Kolları olarak Bulancak Meydanı'ndan çağrı yaptık. Biz gençler güvenli bir gelecek, dünyada söz sahibi olan güçlü bir Türkiye istiyoruz. Hak hukuk adalet kavramlarının hayat bulduğu, demokrasinin hâkim olduğu bir yaşamdan yanayız. Doğup büyüdüğümüz toprakları ekmek parası uğruna terk etmek istemiyor, bu topraklarda insanca yaşamak, vatanımıza milletimize yararlı bireyler olmak istiyoruz.

Bunu başarabiliriz, yeter ki bizlere söz, yetki, karar organlarında yer verilsin"

"ZAMLAR YAŞAMAKTAN BIKTIRDI"

CHP Gençlik Kolları Başkanı Doğanay Gültekin; yokluğun, yoksulluğun vatandaşı canından bezdirdiğine dikkat çekerek de, "Mevcut iktidarın yanlış politikaları yüzünden hayat çekilmez oldu, hem ekonomik, hem de demokratik sorunların baskısı dayanılır gibi değil" şeklinde görüş belirterek,  partilerinin de içinde olduğu Millet İttifakı'nın kuracağı iktidarda her şey çok güzel olacağını, milletin huzura ulaşarak yüzünün güleceğini söyledi. Tüm gençleri partilerinin çatısı altına mücadeleye davet etti.