A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM KAMP

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM KAMP

15 Temmuz Cuma günü başlayarak dolu dolu 3 gün geçiren gençler, Ocak Başkanı Öner Pekdemir’in bilgi ve birikimlerinden faydalandılar.

Dualarla başlayan kamp, sabahları ise doğa yürüyüşleri ile devam etti.

Kamp için maddi manevi destekte bulunan ve bulunacak olanların geçmişlerine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerin ruhlarına Kur-an' ı Kerim okuyarak dua edilen kampta,  Nejat Demir, dinî ve milli değerler, İslam’ın şartları, imanın şartları, dinimizde temizliğin önemi ve şartları, Türk örf ve adetleri, Türk Kültüründe Aile'nin yeri ve önemi konulu sohbetlerde bulundu.

Daha sonra geçmiş dönem Bulancak Ülkü Ocağı Başkanlarından Ferda Akgül kampı ziyaret ederek, Atatürk ve Türk Milliyetçiliği, Atatürk İlke ve İnkılapları, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin Küresel destekçileri ve Türkiye’de ki uzantıları konulu seminer vererek gençlerle sohbet etti.

Yine geçmiş dönem Bulancak Ülkü Ocağı Başkanlarından Öner Tosun’da kampı ziyaret ederek, Adriyatikten-Çin Seddine Türk Dünyası, Türkiye'nin Stratejik Önemi ve Jeopolitik Konumu, komşularımızla olan ilişkiler ve İran'da Yaşayan Güney Azerbaycan Türkleri konulu seminer vererek gençlere bilgi verdi.

Bulancak Ülkü Ocağı Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin Güner; Ülkü Ocakları, Türk-İslam Ülküsü ve Türk Milliyetçiliği, Başbuğ Alparslan Türkeş'in hayatını anlatırken, Bulancak Ülkü Ocağı Teşkilat Yöneticilerinden Mesut Pekdemir’de açık havada; Teşkilat ve Teşkilatçılık, Kişisel Gelişim ve Liderlik hakkında gençleri bilgilendirdi.

Ocak Başkanı Öner Pekdemir yaptığı açıklamada, “5. Osmanağa Gençlik Kampı olarak'ta adını koyduğumuz, Giresun' un Medarı iftiharı, Atatürk'ün Muhafız alayı Komutanı, Balkan Savaşlarında, Kafkas Cephesinde bulunan, Kuvay-ı Milliye hareketine katılan İstiklal Harbi’nin dönüm noktası olan Sakarya Savaşında Giresun gönüllülerinden oluşan Osman Ağa’nın kurmuş olduğu 42. ve 47. Alaylarla büyük kahramanlıklar gösteren; Dünya Savaşında ve savaş sonrasında; Ayrılıkçı Pontuslu Rumlarla çarpışıp deyim yerindeyse nefes aldırmadan onları dağıtan, sonrasında Atatürk'ün talimatıyla Koçgiri isyanını bastıran, Millî Mücadele Kahramanımız, Osman Ağa’nın kahramanlık dolu hayat hikayesini gençlerimize anlattık” dedi.

Dolu dolu geçen 3 günün ardından gerçekleşen programlarla kamp Pazar akşamı sona erdi.